Veure les darreres entrades:

El popular bloc de cuina “Olleta de verdures” col·laborarà en la nostra pàgina web.

“Olleta de verdures” és un bloc sobre cuinar, menjar, beure…i parlar de tot plegat, i a partir d’ara també el podràs seguir a Mira que bo!

Els autors d’Olleta de Verdures són Josep Àngel Guimerà, un vinarossenc de tota la vida, conegut com Massitet i Susanna Fruto, una empordanesa amb arrels andaluses, instal·lats a Barcelona i que ronden la trentena. No tenen res a veure ni amb la cuina ni amb la gastronomia professionals. Ara bé, en són uns apassionats i gaudeixen cuinant i menjant!

Desde Mira que bo! els volem agraïr per confiar en nosaltres i poder comptar amb la seua col·laboració, i així poder oferir-vos més informació gastronòmica, per a que esteu al dia de tot el que passa gastronòmicament en les nostres terres. 1. massitet on dimarts 1, 2011

  Els que estem molt contents som nosaltres i estem molt il·lusionats amb poder donar-vos un cop de ma en un projecte xulo, fet amb ganes i que mereix consolidar-se i trimfar. Molts ànims gent, que ho esteu fent molt bé!

  Au, anem a penjar alguna coseta que vos pugue ser de profit! Unes carxofes a Amposta, per exemple??

  Salut, bon vent i barca nova!

 2. miraquebo on dimarts 1, 2011

  Moltes gràcies!
  Per cert, anunciem una altre fixatge estrella, Helena Guimerà “Massita” fitxada per al 1r programa!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441