Veure les darreres entrades:

Escrit per Olleta de verdures

Les carxofes són una de les nostres passions hivernals. Ens agraden molt i són una alegria en un moment de l’any on les verdures no passen, per al nostre gust, per un gran moment. Per aìxò quan la nostra amiga Teresa ens va proposar baixar a Amposta a participar en la 16ª Festa de la carxofa no ens ho vam pensar gens. Carretera i manta amb sospitosos habituals com la Maria, el Nihil i el clan Massito en expedició des de Vinaròs…

DSC_0003.JPG 

Vist així costa pensar que aquí es pot menjar més que bé, oi? | Olletadeverdures.cat

La veritat és que hi hem anat sense pensar molt bé que era i ens hem trobat una petita sorpresa: un pavelló poliesportiu organitzat per servir una dotzena de tipus diferents de tapes i tastets amb carxofa per a 1500 persones. A diferència del què sol passar en aquesta mena de macroesdeveniments, aquest cop no es tracta de cassoles gegants plenes de menjar propi de quarters militars dels anys seixanta.

tickets.jpg 

Però veus això i canvia la perspectiva… A què sí? | Olletadeverdures.cat

No colla, no: coca de gambes i catifa de carxofes (vegeu foto); arròs amb botifarra i carxofes, lassanya de carxofa; canelons de carxofa, foie i bolets. Com veieu, platillos força currats i elaborats i alguns amb molt de nivell. Tot, per 10 euros. Si eres dos, la cosa ja agafa dimensions memorables: les raccions són suficients com per compartir entre dues persones i fer alguna cosa més que un mosset i prou. Vam acabar farts!

coca.jpg 

I aqui veieu la coca de gambes i carxofa. Ben bona i no era el millor! | Olletadeverdures.cat

El sud gastronòmic també existeix i aquesta fira, mescla d’àpat popular i cuina elaborada n’és una (altra)  mostra. Per cert, que si voleu anar a provar algunes d’aquestes joietes, els restaurants que ahir repartien a dojo fan menús basats en la carxofa que inclouen aquests plats i no pugen de 30 euros. I fins al 27 de març mira si teniu dies! Ja us ho hem dit, eh? Carxofa i Amposta, combinació guanyadora.

Salut!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441