Veure les darreres entrades:

El proper dissabte 5 i fins al 28 de març, Peníscola celebra la I Jornada Gastronòmica de l’Arròs i la Galera. Més d’una vintena de restaurants oferixen els seus plats basats amb els dos elements esmentats, l’arròs i la galera, a un preus que rondaran entre els 25 i 35 preus per persona. Si voleu tastar l’intens sabor d’aquest crustaci del mediterrani, no dubteu en visitar els restaurants de Peníscola.

També recordem que Vinaròs, a part del Carnaval, també està celebrant les III Jornades de cuina de la Galera. Fins al 21 de març també podeu gaudir d’aquestes jornades a 11 restaurants de la ciutat.

Així que ja sabeu, no hi ha excusa per no llepar-se els dits amb la galera!

 

I Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i la Galera a Peníscola  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441