Veure les darreres entrades:

Ja s’està preparant Festast 2011 i degut a l’èxit de la primera edició, per a Festast 2011 han augmentat les estands en un 15%, del 62 de lany passat a més de 70 d’enguany. Un altre canvi per al 2011, ha sigut traslladar la jornada tècnica sols per a professionals de dijous al dilluns 14, pensant en que molts restauradors tanquen els dilluns.

Enguany la fira serà inaugurada per Josep Lluís Bonet, president d’Alimentària el proper divendres 11 de març a les 18h. Estarà oberta per al públic fins el diumenge 13 de 12 a 22:30h, al pavelló firal de Remolins. Ja hi han 71 expositors confirmats i entre ells Mira que bó! per a donar a conèixer el nostre programa. Dins de Festast 2011 podreu trobar un espai celler per a conferències i presentacions de productes,  un espai cuina per a show de fogons de restauradors, una exposició sobre artesania i cuinai un servei de guarderia per emportar el fills a la fira. El preu de l’entrada serà de 4 euros, una de 6 euros, que inclou entrada, copa i dos tastos i el tíquet de cinc tasts valdrà 5 euros.

Per a la jornada tècnica del dilluns 14, hi haurà conferències, xerrades i demostracions d’experts professionals del sector, entre ells, Carme Ruscadella, del Restaurant Sant Pau i tres estrelles Michelín; Fran López, del restaurant Torreó de L’Indià a l’hotel Villa Retiro i una estrella Michelín; i el televisiu Isma Prados. També es lliurarà els premis Llorenç Torrado 2011, que premien el reconeixement de professionals en cuina i restauració, producció i comerç de productes de la gastronomia catalana, entre 41 candidatures.

Si voleu estar més informats visiteu www.festast.cat  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441