Veure les darreres entrades:

Aquest cap de setmana, tenim una altra cita gastronòmica, a Godall es celebra la 8ª Fira de l’Oli i l’Espàrrec, que serà inaugurada el divendres a les 18h per Jaume Antich, director del projecte “Oli i oliveres mil·lenàries del Territori del Sènia” de l’Associació Territori Sénia. Podeu visitar-la fins el diumenge 14 de març.

A part de visitar els respectius estands relacionats amb el gustós oli de les nostres terres i l’espàrrec, també pots trobar moltes més activitats com esmorzars populars que tindran lloc el dissabte i diumenge de matí, per només 2€; diverses xerrades nutricionals organitzades per Danone; balls de jota; xaranga i altres activitats gastronòmiques com el tast d’olis; concurs d’espàrrecs, etc.

Durant la fira també pots gaudir de més activitats, entre elles destaquen les visites guiades al nou molí d’oli; manualitats en material de reciclatge; exposicions; projeccions de vídeos dels anys 90 i mercat popular entre altres.

Els amants de l’oli i l’espàrrec teniu una cita obligada aquest cap de setmana a Godall, no oblideu de portar el pa per sucar!

Si voleu més informació podeu veure tota la programació aquí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441