Veure les darreres entrades:

El conegut cantant Pep Sala presenta aquest dijous 10 de març a Deltebre el documental “Gastronomia de les Terres de l’Ebre. Producte, paisatge i cuina

Per primera vegada, l’artista mostra un documental gastronòmic, basat en la gastronomia de les Terres de l’Ebre, que formen la Ribera de l’Ebre, el Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta, i es mostra com un gran coneixedor d’aquestes terres i la seua cuina.

Aquest treball s’ha rodat durant un any i mig, i en total conté vint productes i vint receptes, que durant més de 200 minuts, dividits en 4 capítols centrats en les quatre estacions: hivern, primavera, estiu i tardor, i els plats que es poden cuinar en cadascuna.

A part, el cantant també ha tingut l’encàrrec de compondre les cançons que apareixen al documental, així podem dir, que “Gastronomia de les Terres de l’Ebre. Producte, paisatge i cuina” és un treball on a part de la seua faceta musical, també el podem vore amb una de les seues grans passions, la gastronomia de l’Ebre.

Si voleu més informació, premeu aquí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441