Veure les darreres entrades:

A partir del dia de Sant Josep, el proper 19 de març i fins el 17 d’abril, els restaurants tortosins comencen les IV Jornades de l’Abadejo, un peix que és molt protagonista al mercat de la capital del Baix Ebre. Aquestes jornades son impulsades per l’associació d’Hosteleria de Tortosa, Platigot.

Per a començar, el divendres 18, a les 11:00, es podrà gaudir d’una presentació i demostració de cuina al mercat municipal a càrrec d’un cuiner de l’associació.

Si voleu tastar bunyols d’abadejo, esqueixada d’abadejo, abadejo a la tortosina, abadejo a la pil-pil i un altre possibilitats d’assaborir aquest apreciat peix, no dubteu en escapar-vos als restaurants de Tortosa, Bitem, Campredó, Jesús i Els Reguers, on vos prepararan els més deliciosos plats a base d’abadejo.

Per més informació, podeu consultar a Platigot.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441