Veure les darreres entrades:

El tortosí Jordí Bort ha estat nomenat director de l’Institut Català de la Vinya i el VI (INCAVI), per part del Govern Català, substituint a Oriol Guevarra. Jordi, va nàixer a Tortosa l’any 1974 i actualment viu a Girona, és titulat en Hostaleria, especialitat sommelier, pel Ministeri d’Educació Nacional del departament d’Hostaleria i Turisme de França.

També ha estat director general de La Carte des Vins amb la societat The Wine List SL, amb seu a Madrid, també és soci de QMC Consultors. Anteriorment, va ser director corporatiu d’Occidentals Hotels and resorts de l’àrea d’aliments i begudes de Mèxic, director nacional de Meliá Catering i coordinador del Grup Semon SA. Del febrer de 2002 i fins l’actualitat és el president de l’Associació Catalana de Sumillers.

L’equip de Mira que bo! el felicitat per aquest nou càrrec i li desitja molta sort!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441