Veure les darreres entrades:

L’oli de les oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia va per bon camí. El passat dilluns, al voltant de 70 persones es reunir en una jornada de treballa entre els 7 molins productors d’aquest oli (Molí de la Creu, Acomont, Alboredes, Montebre, Cervol, i les Coop. de Godall i Càlig) i la majoria dels 53 restaurant formen part de la “Guia gastronòmica d’oli d’oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia“. Van visitar les instal·lacions d’un dels molins productors d’aquest oli i després les dos finques on hi ha major concentració d’oliveres mil·lenàries del món, a la Jana i a Ulldecona. Després va haver una sessió de treball i un intercanvi d’idees i material.

S’esta treballant en l’elaboració d’un llibre i en format de paper i també digital, on apareixen les 53 receptes (una per restaurant, que a la vegada les inclouran a la carta), elaborades amb una de les 7 marques d’oli d’olives mil·lenàries. A part, aquestes receptes inclouen ingredients del territori, com llagostins, trufa, peixos, ensalades, etc., cuina per a tots els estils. I a més, la Fundació Alicia ha elaborat un treball sobre el valor gastronòmic d’aquestos olis, que es complementarà amb imatges de les oliveres més monumentals, de rutes i també de textos amb comentaris sobre aquestos olis i oliveres.

Els assistents van quedar molt satisfets, ja que aquesta iniciativa ja està donant els seus fruits, tant a productor d’oli com a restauradors.

Per a més informació podeu consultar a la Taula del Sénia.
  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441