Veure les darreres entrades:

Aquest cap de setmana, el 2 i 3 d’abril, es celebra a Queretes la XII Fira del Vi i del VII Mercat Medieval.

Es podràn tastar els millors vins del Matarranya, Baix Aragó i de la Terra Alta, i a més, també podreu ampliar els coneixements del vi gràcies als tradicionals cursos de tast que es realitzen cada any.

I si el vostre no és el vi, podreu gaudir de la història i l’artesania al VII Mercat Medieval, on hi ha programats teatre al carrer, dinars de convivència o música en directe entre altres.

Per a més informació podeu consultar a la pàgina web de Comarques Nord.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441