Veure les darreres entrades:

Ja s’està definint la futura escola gastronòmica de l’Ametlla de Mar per a que al curs 2012/2013 comence a impartir classes. Així, l’Ametlla de Mar es convertirà en un referent de la gastronomia marítima.

Aquest projecte te el suport dels tres sector en més força de l’Ametlla de Mar: la pesca, el turisme i l’hostaleria, i també de les institucions oficials com la Generalitat de Turisme i la Conselleria de Turisme.

En la part professional, reconeguts cuiners com Joan Roca, Sergi Arola, Ramón Freixa i Paco Roncero, i a més la Fundació Alícia, que presideix el prestigiós Ferran Adrià, donen suport a la futura escola.

Aquesta Escola Universitària de les Ciències Gastronòmiques del Mar vol formar els nostres futurs restauradors i experts en gestió gastronòmica. I a part, també vol donar més pes al producte de l’Ametlla, ja que és d’una qualitat indiscutible.

L’edifici es situarà on està actualment el centre de rehabilitació, però en el cas de que les obres no estiguen finalitzades per al 2012, començarien les classes a l’Escola de Capacitació Nàutica i Pesquera de l’Ametlla de Mar.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441