Veure les darreres entrades:

El passat dilluns 28 de març, Sant Carles de la Ràpita va assistir a l’assembla nacional de Associació de Destinacions Gastronòmiques ‘Saborea España“, celebrada a Gijón. Aquesta associació engloba 20 localitat que tenen com a objectiu la divulgació gastronòmica d’Espanya a L’estranger.

Entre les propostes de l’assemblea, s’ha de definir durant aquest any un mapa gastronòmic espanyol de receptes de cuina autòctona de cada localitat. La regidoria de Turisme de Sant Carles de la Ràpita, està molt satisfeta amb el projecte, ja que el sector gastronòmic té un pes important i d’esta manera encara serà més reconegut al formar part d’una destinació de referència de “Saborea España.”  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441