Veure les darreres entrades:

El proper 9 i 10 d’abril Perelló celebra Firabril 2011, la fira de la mel i l’oli.

La fira perfecta per als productors i amants de l’oli i la mel, on es presentes les diferents varietats i tots els seus elaborats. El Perelló produeix un oli molt apreciat per la seua qualitat, amb la Denominació d’Origen Baix Ebre – Montsià, i a part, també és el primer poble productor de mel de Catalunya.

A Firabril, podràs tastar l’olimelada, una salsa d’oli i mel, exclusiva del Perelló. A més durant la fira, no tindreu temps per a parar, ja que actuen Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, i també hi ha moltes més activitats com el XXVIè Concurs de la Mel, que es celebrarà el diumenge. I podràs tornar a casa ben carregat, ja que com a acte de cloenda, et poc tocar el teu pes en mel i també amb el sorteig de l’olivera d’oli, en que es sorteja el consum anual d’oli d’oliva entre aquells que han comprat oli durant la fira, uns 100 litres d’oli.

Per a consultar els horaris i totes les activitats de la fira, podeu clicar aquí  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441