Veure les darreres entrades:

El Patronat Municipal de Turisme de Vinaròs va signar un conveni el passat 30 de març, de col·laboració amb l’associació Vinaròs Gastronòmic, amb l’objectiu de facilitar la comunicació i la comercialització del producte gastronòmic de Vinaròs.

L’Alcalde de Vinaròs, Jordi Romeu i la regidora de Turisme, Mamen Obiol Aguirre han signat aquest conveni per part de l’Ajuntament de Vinaròs junt al president de l’Associació de Vinaròs Gastronòmic, Rafel Chaler, la secretària, Mireia Folch i el tresorer Carlos Albiol.

L’esmentat conveni, especifica les Jornades Gastronòmiques que es celebraran durant el 2011 i el 2012, i el Patronat de Turisme de Vinaròs s’encarregarà de la difusió d’aquest esdeveniments. També s’inclou la millora de la qualitat per part dels restaurant de Vinaròs Gastronòmic per poder formar part d’aquesta associació, i a més, l’adscripció al projecte de club de producte estatal, Saborea España, en el que també hi està present Sant Carles de la Ràpita com vam anunciar la passada setmana.

Aquest conveni, compta amb la recomanació de la Secretaria General de Turisme a través del seu pla estratègic de Turisme España 2020 com la Conselleria de Turisme, a través del seu pla corresponent, denominat Pla Estratègic Global del Turisme de la Comunitat Valenciana 2010-2020.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441