Veure les darreres entrades:


La Fira de l’Oli de Canet ja s’ha consolidat amb la X edició, una fira que podeu visitar aquest cap de setmana, el 9 i 10 d’abril.

Entre els actes programats, podrem participar el dissabte per la tarde a un concurs “d’All i Oli” i a més, ens presentaran la marca d’oli de Canet lo Roig “>k“, un oli amb un sabor que no te deixarà indiferent. La nit del dissabte hi haurà ball organitzat per l’Agrupació Musical Santa Cecília i seguidament per l’Orquestra Kacike.

Durant el diumenge, a partir de les 11:00, un altre concurs: “Tir al Rulo” i per la tarde l’actuació del “Grup de Danses la Barcella” de Xert i del “Grup de Tabalets i Dolçaines” de la Jana. També el diumenge pel matí es realitzarà la VI Trobada Comarcal de
Bolilleres a Canet lo Roig”.

La fira romandrà oberta durant el dissabte i diumenge de 11 a 14h i de 16 a 21h.

Per als amants d l’oli, i sobretot de la farga, teniu una cita molt important a Canet lo Roig!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'