Veure les darreres entrades:

Malgrat que aquesta tipologia de peix no es captura al port de Vinaròs, sempre hi ha hagut una gran tradició a l’hora de cuinar amb abadejo.

L’abadejo és apreciat per la seua carn i per l’oli del seu fetge. Hauria de ser considerat peix blanc, però com al nostre territori se sol menjar assecat i perd aigua, encara que en rehidratar-lo per a treure l’excés de sal, recupere l’aigua i augmente el greix, nutricionalment se sol considerar peix blau.

Les jornades es celebraran entre el 8 i 24 d’abril als restaurants de Vinaròs Gastronòmic: Bergantín, Cal Pintxo, Càtering del Maestrat, La Cocina de Javier Ramos, El Langostino de Oro, Rafel lo Cristalero, Vinya d’Alòs y El Mesón de la Mera; amb un menú fixe de 35€ a cada restaurant.

Programa de les Jornades  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441