Veure les darreres entrades:
L’agricultura ecològica cada dia té més pes en la nostra societat, degut a la demanda d’aquests productes i el canvi en la societat. Per això, l’Ajuntament de Torreblanca ha organitzat un Mercat de AgroEcologia per al diumenge 10 d’abril.El mercat comptarà amb més de 30 estands de productes ecològics i artesanals, on es podran degustar varietats quasi perdudes. A més, es podrà tastar formatges, olis, vins, verdures, hortalisses i ous, tots ecològics. Per a tots els assistents, tindran la possibilitat de d’aprendre la plantació ecològica, l’elaboració de la cervesa, l’orxata i el pa de forma artesanal. 

Aquest Mercat d’AgroEcologia ha sigut impulsat per la regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Torreblanca junt a altres activitats relacionades com el curs d’horticultura ecològica que s’ha impartit durant aquesta setmana, en la que s’han matriculat més de 40 persones i fins i tot ha hagut llista d’espera.

Així l’objectiu del camp torreblanquí passa per adoptar les noves tendències ecològiques i especialitzar-se.

Podeu trobar el mercat durant el diumenge 10, de 11-14h a la Plaça Ramon i Cajal (en front de L’església) de Torreblanca.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441