Veure les darreres entrades:

A un poble arrosser com l’Aldea no podia faltar aquesta fira. El proper divendres 15 d’abril, s’inaugura la fira a càrrec del Sr. Jordi Casanova Casanova, president d’Arrossaires del Delta de l’Ebre.

És una fira on la part gastronòmica té un pes important, entre els actes gastronòmics destaquen els esmorzars de baldanes i carxofes durant el dissabte i el diumenge. I els més menuts també podran aprendre amb la gastronomia, ja que hi ha preparat un taller gastronòmic infantil per a tots els nens que vulguin aprendre a cuinar amb arròs.

Entre la resta d’activitats, destaquen la 4ª Trobada de xapes de cava de l’Aldea, i exhibicions d’animals, gimcana eqüestre i exhibició de ferradors de cavalls. I tampoc deixem de banda els concursos, ja que per primera vegada es realitzarà el 1r concurs de la 1ª Exposició d’Aviram Autòcton de l’Aldea, i també la 2ª edició del Concurs de llauradors amb animal.

L’horari de la fira és de 10h a 21h, fins el diumenge 17 d’abril.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441