Veure les darreres entrades:

Dins de les activitats de la Primavera Cultural de Benissanet, el dissabte 16 d’abril de 18h a 21h, es realitzarà un taller d’iniciació al tast de vins.

El taller és dirigit per Antoni Cutrona, professor de tast i Membre del Panell Oficial de Tast de la DO Terra Alta- El curs es realitzarà al Restaurant el Casal de la mateixa localitat i durant aquestes 3 hores, s’impartirà els mecanismes del tast, la utilització dels sentits, la copa, etc.

I també hi haurà pràctiques amb la caixa d’aromes, elaboració de blancs i tast, elaboració de negres i tast i elaboració de criança i tast.

Si esteu interessats en assistir, podeu apuntar-vos al mateix restaurant de l’11 al 15 d’abril, ja que les places son limitades. El preu d’inscripció és de 5€.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441