Veure les darreres entrades:

Nota de prensa

Marcos Zaragoza i el vilafranquí Luís Gargallo, alumnes de l’Institut Costa Azahar, l’escola d’hostaleria del Grau de Castelló que dirigeix ​​Manuel Martín-Lorente, han guanyat aquesta setmana a Madrid dos medalles d’or en les seves especialitats, pastisseria i cuina, respectivament, en les olimpíades de Formació SpainSkills organitzades pel Ministeri d’Educació. Per la seva banda, Hugo Sánchez, que competia en serveis de restauració i bar, ha quedat en quarta posició.  L’Ajuntament de Vilafranca vol manifestar de manera especial la seua felicitació al cuiner vilafranquí.

El vilafranquí, Nacho Porcar, cap d’Estudis del centre, va dir que el triomf, que converteix a Marcos i Luis en els millors estudiants d’Espanya en les seves disciplines i farà possible que puguen participar en la competició mundial que se celebrarà a l’octubre a Londres, sense passar per la fase europea.

Porcar, que a més és membre del jurat de SpainSkills, va explicar que el premi no es deu a l’elaboració d’un únic plat sinó que es puntuen “múltiples proves que han estat realitzades al llarg dels quatre dies durant els quals s’ha celebrat la competició “. Segons el cap d’Estudis de l’escola d’hostaleria castellonenc, que ha destacat també el paper dels tutors de pastisseria i cuina del centre, Víctor Cerdà i Miguel Ángel Torres, respectivament, és “una gran satisfacció que els tres alumnes que han participat en el concurs hagin aconseguit quedar en els primers llocs, a més en les especialitats en què hi havia més competència “.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441