Veure les darreres entrades:

L’arribada de la primavera és motiu de festa a Roquetes, ja que enguany celebra els 161 anys d’independència. Entre els actes programats hi ha: conferència institucional, sopar de celebració, entrega dels premis Roquetenc de l’any; que ha sigut escollit comerç centenari Casa Toríbia; exposicions, música, concursos… I a més, han recuperat les Jornades Gastronòmiques, que ja arriben per la V edició.

Les jornades es presenten el dimecres 13 d’abril a les 19h al passeig de Ramón Bosch, junt al mercat. El lema de les jornades és: “la nostra terra a taula” i participen 6 restaurants: Restaurant Amaré, Bon Profit, Nogan’s, E.T., Can Miquel i Restaurant Xefla. Entre tots oferiran una mostra de la cuina, la gastronomia i el saber fer dels restauradors roquetencs.

Les jornades es celebren durant el 14 d’abril fins a l’1 de maig, i es podrà gaudir dels sabors més arrodonits, de les combinacions clàssiques i de les més arriscades, de les barreges de perfums gastronòmics de cada restaurant ha preparat.

Mira que bo! vol agrair tant als restaurants com a l’Ajuntament de Roquetes per dinamitzar les V Jornades Gastronòmiques, per l’esforç realitzat per a oferir-nos i per poder gaudir d’aquesta bona oportunitat de conèixer la cuina roquetenca.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441