Veure les darreres entrades:

La gastronomia també te un pes important a la XX Fira Alternativa i de Productes Naturals de l’Ametlla de Mar, on diversos artesans vinculats a la fusta, els metalls nobles, la plata, el vidre i el fang que recuperen antics oficis com el cisteller, el bester guarnicer, el ferrer o el boter. A part, podrem trobar productes d’aromateràpia, herboricultura, cosmètica o perfums.

Però si el que t’atrau és el mateix que nosaltres, la gastronomia, es poden adquirir una gran varietat d’embotits, formatges i rebosteria artesanal. Durant l’horari de fira, també hi ha altres activitats d’entreteniment com música i animació de carrer, sortejos, tallers, etc.

Si voleu visitar la fira, ho podeu fer durant el dissabte 16 i diumenge 17 d’abril de 10h fins a les 21h a la plaça nova de l’Ametlla de Mar.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441