Veure les darreres entrades:

Les cireres ja comencen a madurar, i això vol dir que a La Salsadella, ja estan preparant la 4ª edició de la Fira de la Cirera, Art i Tradició, que es celebrarà el 4 i 5 de juny a la Plaça Mèxic.

I com és habitual, el cartell el dissenyarà Javier Mariscal, que ha guanyat un Goya per la pel·lícula “Chico y Rita” junt a Fernando Trueba.

És una fira que es realitza junt al treball de totes les associacions del poble, i l’afluència de públic és molt alta. Entre les novetats d’enguany, l’Ajuntament ha contractat un servei de protecció civil, amb nombrosos efectius, per a controlar i ordenar el trafic en els accessos al municipi, i també hi haurà a disposició dels visitants 33.000 metres quadrat d’aparcament per a cotxes i caravanes.

Esperem que aguante el bon temps i que les cireres no es facen malbé!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441