Veure les darreres entrades:
La Passió de Villalba dels Arcs també te el seu motiu gastronòmic, ja que juntament amb el Consell Regulador de la D.O. Terra Alta, organitzen una degustació comentada de vins elaborats pels cellers de Vilalba dels Arcs.

Aquest acte, es celebrarà el dissabte 23 d’abril a les 11h a la Sala del Casal de Rossinyol, dins del marc de La Passió de Villalba dels Arcs. Uns dels atractius principals que té aquest tast és la presentació de l’anomenat Vi de la passió, que s’elabora cada any seguint les costums existents en temps de Crist.

Per assistir al tast, es recomana la inscripció prèvia, ja que les places son limitades. Per a més informació, cliqueu aquí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441