Veure les darreres entrades:

Heu pensat en sortir aquestes Pasqües d’excursió pels Ports? Que millor època que la primavera, ja que és una de les èpoques en que la vegetació dels Ports està més esplèndida.

Per això, a Horta de Sant Joan, han organitzat un taller de “Destil·lació d’herbes dels Ports” al Ecomuseu del Ports. Aquest taller es realitzarà el divendres 22 d’Abril de 11:30h a 12:30h, i serà a càrrec de l’educador ambiental Víctor Vidal.

Durant l’acte, es posarà en marxa l’alambic per extreure l’oli essencial d’algunes plantes medicinals dels Ports, i a més, es coneixeran les seues propietats.

Si voleu més informació e inscriviu-vos, ho podeu fer a:
Centre d’Informació del Parc Natural dels Ports al Baix Ebre
Av. Val de Zafán, s/n
43520 Roquetes
Tel. 977 500 845

centre.info_pnpbe.dmah@gencat.cat


 1. joan forcadell i pinyol on dijous 21, 2011

  habitans de les terres d’elebre; tota aquella inmensa ruiquesa de; herves de cuina “provença”; peix i marics,
  “galicia”; olis “italia i andalucia”; caviar “iran,rusia”; tofones “perigod”; foie, “les landes”; arros “italia”; vins,
  bolets “als ports estan surtin les primeres murgules”, etc etc, semse cap anim de comparançes ni de di que aqui son millors; TENIM DE TOT I ALGUNES COSES MES QUE QUASI DINGU SAP, sols falat que intentesem esbrinar tots aquells productes que tenim i podreu veure que no ens fan falta quasi cap CREIEU EL QUE TENIM SAPIGEU EL QUE ES POT FER AMB ELLS I SOBRETOT GAUDUI DEL LLOC QUE VIVIM SALUD.

  UN SOMRIURE PER TOTS

  joan.

 2. miraquebo on dijous 21, 2011

  Moltes gràcies Joan! Ens agraeix molt el teu comentari.
  Sort al territori que tenim, podem disposar dels millors productes d’arreu del món, com has mencionat.
  Malauradament, la majoria ignora el nostre territori i els seus productes, però gràcies a cuiners com vosaltres, conseguim donar un pas més avant, i començar a apareixer al mapa, i sobretot, fent la feina ben feta, així conseguirem els resultats.

  Nosaltres també contribuïm amb el nostre granet d’arena.

  Moltres gràcies per aquestes emotives paraules, Joan.
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441