Veure les darreres entrades:

Si no sortiu fora durant estes Pasqües, teniu una bona excusa per visitar la capital històrica del Maestrat, ja que durant el 22, 23 i 24 d’Abril, es pot visitar a Sant Mateu la Fira del Comerç, Arts i Oficis del Maestrat, una fira que enguany ja arriba a la 16ª edició.

Els sectors i productes que estan representats a la fira, son: expositors institucionals, demostracions artesanals com boixets, bordats, tapissos, tallers de vidre, etc. També hi haurà tallers participatius per a grans i menuts, i aromateràpia, bijuteria, ceràmica, jogueteria i marionetes artesanals, indumentària típica i artesania tèxtil entre altres coses.

I com no, el bon tast no pot faltar, i podem trobar productes agropecuaris d’elaboració artesanal com oli d’oliva, embotits i derivats, els coneguts Formatges de Catí, i també els famosos Torrons de Catí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'