Veure les darreres entrades:
Continuant amb el marc de les Jornades d’Alimentació Saludable i productes ecològics de Gandesa, s’organitza la xerrada: Alimentació en la infància i en la adolescència, a càrrec de Sílvia de Lamo Castellví, Doctora en Ciències dels Aliments, Llicenciada en Química i Ciència i tecnologia dels aliments i Consultora del Màster Universitari en Nutrició i Salut de la Universitat Oberta de Catalunya i professora de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. 

Aquest xarrada tindrà lloc al Consell Comarcal de la Terra Alta de Gandesa, el proper dimecres 4 de maig a les 18:30h. El tema a tractar, explicarà sobre: una correcta alimentació en la infància, garantirà la salut quotidiana i establirà una bona base per al desenvolupament de l’adult en la prevenció de malalties cròniques. L’adquisició d’uns bons hàbits alimentaris és fonamental no només per prevenir el risc de deficiències nutricionals sinó també els excessos i desequilibris que poden arribar a tenir un major impacte que en altres edats a causa de la immaduresa de l’organisme.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441