Veure les darreres entrades:

L‘ostra és una peça fonamental per entendre la gastronomia de les Terres de l’Ebre, i a l’Ampolla, ja fa anys que ho saben, i aquest any ja van per la XXI edició de les Jornades Gastronòmiques dedicades a aquest mol·lusc.

Durant el dissabte 7 i fins el diumenge 22 de maig, als restaurant de l’Ampolla, podrem menjar dels millors plats, amb la ostra com a protagonista. Tempura d’ostra, ostra amb escabetx, ostres kataifi amb verdures i salsa de gambeta, i altres plats basats en l’ostra, ho podrem trobar als restaurant de l’Ampolla, amb un preu únic de 28€ per a tots.

El restaurants que participen en les jornades son: Botavara, Can Piñana, Casa Llambrich-Juani, Club Nàutica-Casa Montero, Del Mar-Flamingo, L’Ham, La Barraca, Plat a Taula, Pollastre, Sol-Llambrich.

Unes jornades molt gustoses, que venen precedides per la XXI Diada de l’Ostra del Delta a l’Ampolla.  1. Josep Mª Sabaté on dilluns 2, 2011

    Bona nit: L’any passat vaig trobar a un portal d’internet els “menus” dels restaurants que participen en les Jornades Gastronómiques d’aquets dies. Com que tenim intenció de vindre 5 matrimonis, agrairia hem diguessin la manera de aconseguir els menus de cada restaurant del participants a fi de posarnos en contacte amb el que mes en agradi. Gracies anticipades.- Josep M. Sabaté .- REUS

  2. miraquebo on dilluns 2, 2011

    Hola Josep Mª, al següent enllaç pots trobar el menú de les ostres de cada restaurant: http://www.ampolla.org/esp/festes_jornades.asp

    Espere que t’ho haguessem enviat a temps, ja que acaben aquest cap de setmana.
    Disfruteu de l’ostra que està bonissima!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441