Veure les darreres entrades:

Estrenem el programa Mira que bo! amb la visita a Can Joan a Rossell, i com no, acabarem amb molt bona gastronomia, som-hi!

Entre els carrerons estrets de la Vila (la part antiga del poble) i al costat d’una de les fonts on tot el poble ha begut, la font de la Pegueta, trobem la casa rural Can Joan, un antic molí, que encara conserva les rodes i amb molt d’encant.

Entrem a Can Joan, i som ben rebuts per l’Eva, que ens explica que es pot fer a un poble tan tranquil com Rossell. Actualment, son molts, els excursionistes, i amants de la naturalesa que viatgen fins a Rossell, el portal de la Tinença per descobrir uns paratges, entre la planes i la muntanya. Un turisme, que a l’hivern, també es sumen els caçadors.

Can Joan, està feta i pensada per a Rossell, ja que cada habitació té el nom d’un vent: mestral, garbí, ponent, migjorn, xaloc i tramuntana, ja que alguna vegada, sol bufar el vent provinent de les muntanyes.

Una vegada ens ha mostrat la casa, arribem fins la cuina, on Jan, ja ens té preparats dos plats típics de la seua cuina: cigrons en gambes, una perfecta unió de sabors de mar i muntanya. I bacallà la biscaïna, dos plats ben elaborats, i que en 20′ es poden preparar els dos a la vegada.

Que fàcil pareix no?, ho voleu comprovar?

[vimeo id="18799787" width="615" height="346"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441