Veure les darreres entrades:

Durant el cap de setmana del 7 i 8 de maig, es realitza la Fira Gastronòmica de La Sénia, que ja arriba a la 8ª edició, i la temàtica escollida per aquest any és: “El gust de la memòria“.

El dissabte, a partir de les 12h, s’obriran tavernes de diverses associacions pel casc antic del municipi, en les quals, es podrà aconseguir un regal si es completa la cartilla del Taverna Tour. A les 17h, es realitzarà L’obertura de la Fira i també el “Racó dels Artesans“. A més, al nucli antic, durant els dos dies, també hi haurà diverses exposicions, entre les que destaquen: exposició de pintura i restauració de mobles, exposició del Camp d’Aviació, exposició de costura, exposició d’utensilis de les guerres Carlines, exposció d’objectes elaborats en talla i visites al campanar per a gaudir de les fabuloses vistes.

Durant el mateix dissabte, també es podran degustar 5 vins DO Terra Alta, es necessita inscripció prèvia a l’Ajuntament fins al 6 de maig, ja que les places son limitades. I de 19h a 21h, a la Carpa de l’Associació de Turisme Sostenible, tindrà lloc una degustació d’ostres i cava, a càrrec de La Musclera del Delta; i per la nit, revetlla popular de Sant Gregori al pavelló poliesportiu, i a la mitja part es farà públic el resultat de l’elecció de Pubilles, Dames i Acompanyants per les Festes Majors 2011.

El diumenge la fira s’obrirà a les 10h, i també serà un dia ple d’activitats: a la mateixa hora de l’apertura, la XII Trobada de Puntaires de la Sénia. A les 12h, obriran les tavernes, i de 12h a 14h, es realitzarà el “Ball del Vermut” a la Placeta del Toril. També a les 12h i fins les 15h, es tornarà a realitzar una degustació d’ostres i cava. I les 13:30h, un concurs molt divertit, concurs de coc dolç, i premi per al coc més bo!

I els més menuts, també es sentiran protagonistes de la fira, de 17h i fins les 19h, s’organitza al carrer Cardenal Cisneros, un taller gastronòmic pedagògic, a càrrec del Petit Xef, per a xiquets de 4 a 12 anys.

Per a tots els participants del Taverna Tour, es sortejarà 5 menús per a dos persones entre els restaurants col·laboradors de les Jornades Gastronòmiques de maig, que del 6 al 31 de maig els restaurants de La Sénia, cuinaràn el menú gastronòmic, amb els plats més gustosos i tradicionals de les nostres terres. Els restaurants que participen son: Restaurant Vent de Dalt, Restaurant Casa Manolo, Restaurant El Trull, Restaurant Font de Sant Pere i Mesón Molí l’Abad.

Amb aquesta fira, les Jornades Gastronòmiques i la Diada del Recapte, La Sénia aposta per potenciar el turisme gastronòmic i poc a poc, convertir-se en un punt de referència del bon menjar de les nostres terres.

Per a més informació, cliqueu aquí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441