Veure les darreres entrades:

Un plat típic de l’Aldea, és l‘arròs, col i fesols, i per 4t any consecutiu, es celebra la Diada de l’Arròs, Col i Fesols.

En aquesta diada, s’esperà que  tenir tanta afluència com els passats anys. Es tracta d’una activitat per a promoure la gastronomia del Delta, i també per potenciar el turisme gastronòmic.

El diumenge 8 de maig, vos esperem a tots al Pavelló Poliesportiu Municipal, per degustar l’arròs, col i fesols. Si en acabar teniu ganes d’acabar, no hi ha problema, ja que la Diada, estarà amenitzara pel grup musical “Riu en So.”  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441