Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

L’experiment de cultivar carxofes procedents de Saint-Pol-de-Léon ha donat resultat i gairebé 10 mesos després d’haver-les plantat han començat a donar els primers fruits. El regidor d’Agricultura, Eduardo Arín, ha comprovat personalment l’evolució de la planta i ha mostrat avui els primers fruits, unes carxofes de gran volum (poden pesar fins a mig quilo cadascuna) però molt tendres.

Al contrari que la varietat Tudela Blanca, que és la que es produeix a Benicarló, la varietat Camus (la francesa) comença a donar els fruits amb les primeres calors i és en ple estiu quan les plantes es troben en el punt més alt de producció. La seua grossària és precisament el que fa aquesta varietat més atractiva per als mercats europeus i, de fet, la carxofa de Saint-Pol-de-Léon s’exporta per tot Europa. En canvi, la varietat benicarlanda, considerada pels experts la de millor qualitat, és més difícil d’exportar per les xicotetes dimensions.

El regidor d’Agricultura no ha descartat la possibilitat de cultivar a Benicarló aquest tipus de varietats de carxofes més grans per tal de poder accedir als mercats europeus, sense deixar de cultivar la varietat Tudela Blanca, que és la que li ha donat a Benicarló el reconeixement per a la seua agricultura.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441