Veure les darreres entrades:

Escrit per comarquesnord.cat

La Comarca del Matarranya ha organitzat per al dia 12 de maig una trobada entre professionals i persones vinculades directament o indirectament amb el Jamón de Teruel, lo territori matarranyenc i les noves tecnologies de la comunicació. La Comarca del Matarranya ha ideat este debat en què participaran experts en el comerç electrònic, comerç internacional i projectes 2.0, representants de la Denominació d’Origen Jamón de Teruel, la Cambra de Comerç de Teruel, productors de pernil, ramaders, agricultors, restauradors , periodistes, així com responsables del programa ‘Pon Aragón en tu mesa’ (Leader) i blocaires especialitzats en gastronomia.

Los objectius de la trobada se centren en promocionar el territori, fomentar la venda de pernils i productes i serveis vinculats amb lo gorrino, reforçar la marca i vinculació del Matarranya amb lo Jamón de Teruel, conèixer les possibilitats de les noves tecnologies a través de les xarxes socials i crear vincles entre l’agricultura, la ramaderia, la manufactura, lo comerç, la promoció dels serveis, lo client i el territori.

Internet i les noves tecnologies estan canviant les formes de relació entre les persones, però també les pautes tradicionals del comerç i la interactuació productor-client. Este nou marc que Internet represente ha de deixar de ser un desafiament per esdevindre una eina útil i productiva. Promoure’n l’ús i aprenentatge és l’objectiu del programa ‘Matarranya Connecta’.

Tot lo procés de producció i distribució del Jamón de Teruel ha estat establert per uns cànons comercials tradicionals, que amb l’assentament d’Internet i les noves tecnologies a la vida quotidiana de les persones estan sent modificats ràpidament. Endinsar-se en ells, conèixer-los i adaptar-los a l’àmbit del Jamón de Teruel serà l’objectiu d’este debat que tindrà lloc a Valderrobres, i la particularitat rau en que es podrà seguir des de qualsevol punt del planeta a través d’Internet i les xarxes socials.

Este debat serà el més obert que es pugue imaginar ja que podrà seguir-se des de qualsevol ordinador del món a través de la xarxa social Twitter. Lo públic podrà, a més de veure el desenvolupament del debat en imatges, interactuar, opinar i formular preguntes als experts. Tota una experiència nova en l’àmbit rural i que pretén ser el primer dels passos de la Comarca del Matarranya en la seua aposta per les noves tecnologies i el món 2.0.



  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?





Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441