Veure les darreres entrades:

Sant Gregori també és el patró de Santa Bàrbara, i per aquest motiu, els restaurants planers associats a la Unió de Comerciants, preparen el 1r Cap de Setmana de Cuina Catalana.

El dissabte 14, a les 21h, a la plaça Cid i Cid, es farà un sopar de germanor, amenitzat per les Jornades Culturals de la Banda Unió Musical Jaume Balmes. I el diumenge 15, a partir de les 10h, es realitzaran els “tallers d’abans”: menjars i jocs tradicionals, joguines antigues, com es prepara el filat, pentinats, i molts més tallers.

I a les 12h, hi haurà un acte molt divertit i participatiu, una LIBDUB sobre Santa Bàrbara i la seua gent.

I per aquesta festa, els restaurant planers associats a la Unió de Comerciants, preparen el 1r Cap de Setmana de Cuina Catalana, amb un preu únic de 20€ per restaurant. Als restaurants que pots anar-hi son: Restaurant la Llar, Restaurant Can Llorenç, Restaurant Diego, Restaurant Venta de la Punta i Restaurant Com Tu.

L’equip de Mira que bo! vols felicitar aquestos restaurant per la iniciativa i per promoure la cuina del territori, esperem que siga el primer de molts Caps de Setmana de la Cuina Catalana!

Per a més informació, fer clic aquí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441