Veure les darreres entrades:

Des del 1885, la família dels “Massitos” prepara pa i pastes, algunes igual que tota la vida, i que gràcies a ells han tornat a reviscolar i d’altres inventades per ells mateixos, però també amb ingredients de tota la vida, com els “xocorrocs“, que a més son un homenatge als tradicionals Nanos de Vinaròs.

Entrem a Ca Massita, i com no, ens aten Helena Guimerà, i al lloc on es sent més còmoda, darrere del mostrador. Helena ens explica com és el dia a dia a Ca Massita, i també la involucració que te el centenari forn de pa a la ciutat de Vinaròs: exposicions, fotografies, llibres, etc. Sempre estan embolicats en alguna cosa, i sobretot gaudint del que fan!

Una vegada ens ha ensenyat el llibre que van publicar: Els dolços i salats als forns de Vinaròs, ens deixa entrar a dins, on el seu home Sergi Cervera, està pastant, com fa tots els dies a partir de les 5 del matí. En un moment ens prepara uns deliciosos bunyols de vent, i mentre prepara les bledes per a la farinada de bledes, ens tornem a trobar a Helena per mostrar-nos la repercussió de Ca Massita: mitjans de premsa, blocs, Facebook i fins i tot la Vanity Fair, mare meua!

Una vegada les bledes cuites, Sergi, ens prepara tres farinades que ens enduem per a esmorzar.

I amb bunyols, farinades i un llibre de regal, acaba la enfarinada visita a Ca Massita.

I vosaltres ja els coneixeu?

[vimeo id="21325101" width="615" height="356"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441