Veure les darreres entrades:

Antigament, cada setmana hi havia un constant moviment de gent, carros i tartanes que sortien i entraven pels carrer propers a la plaça. Estem parlant de l’antic mercat d’Amposta, el qual és així a molt de pobles, encara que ja no queden carros.

Segons algunes fonts, durant el s. XIX, a Amposta es feia el mercat el diumenge, i després va passar el dimarts. Aquest mercat tenia lloc a la Plaça Major, on estava l’Ajuntament i L’Església. Hi havia tota classe de parades: fruites i verdures, llegums, aviram, objectes de llauna o de fibres vegetals, confeccions i metratge, entre altres. Mentre que al carrer Sant Antoni hi havia les parades de carns i a l’edifici de la peixateria de la Plaça de l’Aube, es venia el peix.

Ara, en la Festa del Mercat a la Plaça, Amposta s’ambientarà a principis del s. XX per tornar a viure el tradicional mercat. Podrem trobar molts productes alimentaris, entre els quals hi ha: aiguardenters, carnissers i xarcuters, verdures i fruites, arròs, pa i dolços, mel, oli, formatges i derivats làctics, embotits, fruits secs, sèmoles i llegums, plantes aromàtiques, aviram, etc.

L’horari de les parades és: divendres 13 de maig de 16:30h fins a les 22h; i dissabte 14 i diumenge 15 de maig, de 10h fins a les 22h.

A més, es celebraran moltes més activitats com jotes, sarsueles, cabaret, sessió cinematogràfica, xerrades, tallers de ball, etc.

Per a més informació, feu clic aquí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441