Veure les darreres entrades:

Aquest cap de setmana, es va celebrar la “Feria d’Abril” a Vinaròs, organitzada pel Bar-Restaurant Ainos. I com no podia faltar, diferents artistes van amenitzar la festa, Javi Sánchez, un jove de la població vinarossenca finalista de la selecció de cantants que es van presentar per a representar a Espanya en Eurovisión i que ens va mostrar el seu primer treball “Alas de Ángel” o l’actuació el dissabte i el diumenge del quadro flamenc “Són de Caché” que ens van sorprendre amb una jove veu Michel “el Tete Riel”, besnét del famós cantor flamenc Juan Varea “el Bomba”, Premi a la Mestria de la càtedra de Flamencologia i de Burriana de naixement.

I finalment, la part que més ens agrada, Mira que bo! va poder degustar la tradicional gastronomia andalusa de la mà de Miguel, cuiner de l’Ainos, amb les típiques tapes de la fira de Sevilla, “cazón en adobo” , “tortas de camarón”, “chocos”, “pescadito frito” i un fantàstic potatge de cigrons amb abadejo per a xuplar-se els dits. Esperem que el pròxim any continue amb la mateixa trajectòria i el bon menjar que ens va preparar Miguel.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441