Veure les darreres entrades:

Entrem per les portes de l‘Institut Joaquim Bau de Tortosa, però no per ensenyar, sino el contrari, per a que ens ensenyen els més joves com la bona cuina no entén d’edats.

Però no anem sols, ens acompanya Juanjo Roda, que a part de ser professor del Cicle Formatiu de Cuina i Gastronomia, també és l’Assessor Gastronòmic de l’Ajuntament de Vinaròs, ha escrit diversos llibres de cuina, treballa en cap de setmana en diversos restaurants, col·labora en programes de ràdio, organitza fires i congressos gastronòmics, etc. i  no sabem com trau el temps, però aixi i tot ens acompanya per mostrar-nos com cuinen els seus alumnes.

I aquests, ens preparen uns plats, que podríem trobar als millors restaurants: primer ens van preparar un aperitiu de patates amb xoriç per a picar, i una truita diferent, ja que ens la van servir amb una copa: deconstrucció de truita de bolets.

Encara que hi ha un cert nerviosisme per la joventut dels alumnes, podem dir que a la cuina son autèntics mestres, una vegada ens vam acabem els anterior plats, continuem amb un verat a la bilbaïna, i el que més ens sorprèn és la decoració amb flors de borraina. Finalment, de postre, un deliciós milfulls d’hojaldre amb maduixes, ideal per a L’època que estem.

Si també ho voleu tastar, tots els dimecres i divendres de 14h a 16h hi ha servei de restaurant, i és un dels restaurants que més ens ha sorprès, no t’esperes aquesta qualitat i tampoc menjar allí.

Les ganes d’esforç i d’aprenentatge és un exemple ha seguir per a tots els amants de la cuina, i com diu la pel·lícula Ratatouille: qualsevol pot cuinar. Sempre hi ha temps per aprendre!

També podeu llegir un interessant post dels companys de Surtdecasa.

[vimeo id="21976735" width="615" height="356"]

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441