Veure les darreres entrades:

Com ja és habitual, el tercer dissabte de cada mes a la plaça de L’església d’Ulldecona, podeu anar a comprar els productes més sans i ecològics al Mercat Agrobiològic.

Fruites i verdures de temporada, formatges, iogurts, pa i mel, tots aquests i molts més son els productes que podreu trobar. I l’únic requisit és que tots els venedors siguin els propis productors/elaboradors, encara que la majoria realitzen la producció ecològica (amb el segell CCPAE).

L’objectiu del mercat és facilitar la comercialització de la producció local i ecològica. Entenem com a productes locals aquells que s’han cultivat i elaborat en un radi inferior a 150 km del municipi d’Ulldecona. I recolzar la pagesia agroecològica i local facilitant la venda directa del producte i donant a conèixer els beneficis de comprar directament al productor.

L’horari del mercat és de 10h fins les 14h.

Per a més informació, feu clic aquí.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441