Veure les darreres entrades:

Escrtit per 3×4.info

Formatges de Catí ha obtingut quatre nous premis en el concurs de formatges artesans Lactium, que s’ha celebrat recentment a la localitat catalana de Vic Es tracta de dos ors i dos bronzes. El Lactium d’Or ha estat per al Pell Florida de Ovella. Es tracta de la categoria de formatges de pasta dura d’ovella d’entre 7 i 60 dies de maduració.

Un altre premi Lactium d’Or ha estat per al formatge Formatgeria Artesanal de Morella-Llet Crua de Cabra. En aquest cas es tracta de formatges de pasta dura de llet de cabra amb més de 60 dies de maduració. Un altre guardó, el Lactium de Bronze, ha estat per al formatge de la Formatgeria Artesanal de Morella-Llet Crua de Ovella. Es tracta de la cateogría de formatges de pasta dura amb més de 60 dies de maduració. Finalment el Formatge de Catí-Abric de Cabra ha obtingut el Lactium de Bronze en la categoria de formatges de pasta dura amb llet de cabra amb més de 60 dies de maduració.

No és la primera vegada que Formatges de Catí i El Pastor de Morella obtenen premis en la fira Lactium de Formatges Artesans Latium. Ambdues formatgeries es fonamenten en la producció de formatges tradicionals dels Ports i el Maestrat, utilitzant la llet dels ramaders membres de la cooperativa i introduint elements tradicionals de la zona com la tòfona o les plantes aromàtiques. L’elaboració dels formatges segueix les receptes i formats tradicionals incloent una constant recerca per aportar noves varietats que s’adapten als gustos dels consumidors. En Lactium també té lloc un maridatge entre formatges i vins, aspecte que Formatges de Catí i El Pastor de Morella també ve treballant. Cal ressenyar que Formatges de Catí ha aconseguit aquests premis en una fira on arriben formatges de tot Espanya, i especialment de Catalunya. Des Formatges de Catí i el Pastor de Morella s’ha destacat el valor d’aconseguir aquests guardons en el mercat català, molt exigent i amb una arrelada tradició en l’elaboració de formatges artesans.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441