Veure les darreres entrades:

Ja està tot preparat per a la 8ª Festa de la Mel d’Arnes, i sobretot, el més important, les bresques plenes de mel.

El dia 29 de maig, Arnes viu la octava edició d’una festa que està molt lligada a la població, ja que Arnes i la mel, van lligats de la mà.

Durant tot el dia, grans i menuts podran gaudir de diverses activitats relacionades en la mel: tallers i espectacles amb música, malabaristes, etc. per als més menuts, concursos, grups de música, entre que destaca l’actuació de El Son de la Chama, un grup de llarga trajectòria de les comarques de Tarragona; a part de la fira i més d’una 60 d’estands per comprar l’autèntica mel d’Arnes i els seus derivats.

Però això no és tot, també hi haurà un taller de cuina de plats elaborats amb mel d’Arnes; una conferència sobre apicultura a càrrec d’Angel Lopez Herencia, president de l’Associació provincial d’apicultors de Guadalajara i responsable d’Asaja a nivell nacional.

Aprofitant la festa, també podeu acudir al Centre d’Interpretació de la Mel, que estarà obert el matí de 11h a 12:30h i per la tarda de 17h a 18h.

Ja sabeu, si voleu gaudir de la festa més dolça del territori, visiteu Arnes, i també vos assabentareu molt més sobre el món de les abelles.

Per a més informació, feu clic aquí.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441