Veure les darreres entrades:

La regidoria de comerç de Vinaròs repartirà cupons de regals, per fomentar les compres al mercat municipal, davant la seva imminent reobertura. També s’organitzaran diferents activitats en la instal·lació, com demostracions gastronòmiques i concerts.

La regidoria de comerç de Vinaròs prepara una campanya de dinamització de les vendes en el mercat municipal, davant la seva imminent obertura, després de la seva remodelació. El regidor de comerç, Vicent Andreu Albiol, explicava que la campanya es denominarà “Del mercat a casa” i consistirà en una targeta en què, a través de les compres, s’aniran sumant punts que, al final, es podran bescanviar pel llibre de receptes del mercat i per un carro de la compra.

Altres de les activitats que es fomentaran per promocionar la visita i compra al mercat municipal seran el repartiment de bosses sostenibles i la celebració de diversos esdeveniments, aprofitant la gran plaça interior resultant després de la remodelació. El primer que es va a celebrar serà una demostració gastronòmica, de la mà de Juanjo Roda.

Font: Cope Vinaròs - Enma Bas  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441