Veure les darreres entrades:

La Fira del Comerç d’Alcanar compleix 12 anys amb moltes activitats del 27 al 29 de maig.

Els diferents comerços canareus, han organitzat una serie d’activitats per passar un cap de setmana amb les més atractives propostes comercials, i també activitats per a totes les edats.

Aquestes atractives propostes, també es tradueixen a la gastronomia, on podem trobar curiosos concursos com el 3r Concurs Internacional de menjadors de taronges, i ha més en acabar en concurs, entregaran el Premi Guiness per al guanyador de l’anterior edició. I a continuació, a les 20h, podem participar en un altre concurs de pastissos.

El diumenge pel matí, a les 11:30h, tenim l’oportunitat de tastar una degustació de mariscos i a partir de les 12h, i també de 18:30h a 19:30h cuinaran receptes de conill en directe, i una vegada finalitzat, les podrem provar.

Si voleu saber més informació de la Fira i apuntar-vos als diferents concursos, ho podeu fer al Facebook de Fecoal.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441