Veure les darreres entrades:

Durant el mes de juny, Sant Carles de la Ràpita, aposta molt per la gastronomia del mar, i es que aquest és un dels tres esdeveniments gastronòmics que es podrà participar a La Ràpita durant aquest dies.

El dia 3 de juny a les 20h, des de la plaça del Pavelló Firal, comença la Ruta del Tast. En aquesta ruta pors fer un recorreguts de tapes als bars i tapes de la població, on prepararan delicioses tapes per 3€, amb la beguda inclosa.

No sols serà aquesta nit, sinó que també podràs recórrer la ruta els dies 4, 5, 10, 11 i 12 de juny. A més, els dies 3,4 i 11 de juny, podràs trobar a diferents locals l’animació dels membres de la família “Rabosa”, que parlaran sobre la història de La Ràpita, de la tapa i alguna que altra rondalla.

L’equip de Mira que bo! vol felicitar a La Ràpita Turisme per activar la gastronomia amb aquesta activitat i també amb la Diada de Tastamar i les Jornades del Gust, per fomentar activament la gastronomia.

A continuació podeu trobar els bars i terrasses que participen en aquesta ruta:

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'