Veure les darreres entrades:
Nota de premsa

La gastronomia de Peníscola serà protagonista entre els dies 3 i 26 de juny amb la celebració de la vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques del caragol punxent i el Llagostí promogudes pel Patronat Municipal de Turisme en col·laboració amb l’Associació Gastronòmica Ciutat de Peníscola.

Trenta-set establiments del sector de la restauració de la ciutat inclouran a les seues cartes un menú degustació elaborat amb els productes estrella de la cuina peniscolana com ingredients.

Els restaurants en els que en aquesta edició es poden assaborir els plats per un preu que oscil·la entre els 25 i 35 euros són Altamira, Amaika, Àmfora, Barra Alta, Bodegón, Braseria Feliu, Ca Martí-Muramar, Caragol, Casa Dorotea, Casa Joan, Casa Mañico, Casa Vicent, Chiki, El Peñón, El Pescador, Germano, Hogar del Pescador, Hosteria del Mar, La Bodegueta, La Cabanya, La Marinera, La Taverna del 7, Les Doyes, L’Espigó, Mandarina, Natura, Porteta, Raconet de Ca Déu, Rancho Grande, Rio Mar, Roca Mar, Roca Platja, Simo, Tío Pepe, Vista al Mar, Xocolate i Xulos.

En aquesta ocasió les Jornades estan dins dels actes que l’Ajuntament i el Patronat Municipal de Turisme planifiquen realitzar commemorant el VI Centenari de l’arribada del Papa Lluna a la ciutat.
Amb aquest motiu, tots els restaurants que hi participen, oferiran una degustació de Tisana del Papa Luna que acompanya un díptic on s’explica la història de Benet XIII i qualsevol itinerari que evoquen la seva estada a la ciutat.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441