Veure les darreres entrades:

[vimeo id="23084159" width="615" height="356"]

Amb la majoria d’edat complerta, el Restaurant Les Moles d’Ulldecona, no necessita presentació. Antigament es feien les “moles” per als molins (que podem vore a l’entrada), i ara, s’ha convertit en un dels restaurants amb més prestigi del nostre territori.

Regentat per Jeroni Castell, qui va descobrir la seua vocació quan tenia 30 anys, junt a la seua esposa, Carmen Sauch, es prenen la seua passió molt seriosament, ja que no paren d’aprendre, assistint a congressos, taules rodones, cursos, etc. i sobretot, continuen pensant que els hi queda molt per aprendre.

Com ja es tradicional, cada any preparen un menú degustació, on fan la presentació al febrer. Des de fa uns 4 anys, preparen 18 plats per aquest menú, i enguany, coincidint amb el 18 aniversari, no podien faltar aquest nombre.

Per a Les Moles, la cuina és un joc de sabors, colors i formes, ja que amb “només” la seua imaginació i tècnica, preparen tot el menú partint de zero, ja que no aprofiten res dels anteriors plats.

L’únic requisit que hi ha son els productes del territori, l’entorn i els records, ja que es senten un privilegiats per on estan situats: rodejats de productes tan magnífics com la tòfona, la caça, productes del mar, arròs, etc.

La curiositat del Menú Degustació 2011 és el començament al revés, i el primer que es demana és el compte, a partir d’aquí, ja es pot començar a menjar.

Començarem amb dos xuxeries: piruletes d’oli d’olives mil·lenàries i sal del Delta de l’Ebre, i una gominola de vinagre; dos postres: iogurt de pastanaga i caviar del Delta de l’Ebre i un “polo crocant” de foie.

I per acabar la primera part del Menú Degustació 2011, ho farem amb cafè, copa i puro. Encara que han prohibit el puro de les nostres taules, a Les Moles, han donat la volta per saltar-se aquesta prohibició, no us ho creieu? 1. El huerto on dimarts 31, 2011

  Hola!
  En el Grupo el Huerto (El Huerto, las Bodeguillas, La barra, Bitácora…) acabamos de lanzarnos al mundo digital con este blog http://blog.grupoelhuerto.com/
  Os invitamos a que lo visitéis para ver nuestras novedades; nuestros eventos, … que nos dejéis vuestras impresiones y nos hagáis partícipes de nuestras noticias.
  Gracias por anticipado!

 2. miraquebo on dimarts 31, 2011

  Interesante web! Muchas gracias por recomendarla, estaremos al dia de todas las novedades!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441