Veure les darreres entrades:

S’ha suspès la Fira de la Cirera de la Salzadella, però no ens quedem sense fires, ja que aquest fruit tan dolç, també es cultiva a Paüls, on el clima del Baix Ebre, permet cultivar el apreciat fruit.

A una fira així, no poden faltar els concursos gastronòmics basats en la cirera, i per al divendres 3 a les 22h, podeu participar al I Concurs de Coques de Cirera, on val la pena assistir, ja que al finalitzar es podran degustar! I com no, també hi haurà cabuda per als artesans de la zona: demostracions de fer de fer canyís, arnes, graneres i gaiates; l’elaboració d’aiguardent a càrrec de les mestresses de casa de Prat de Comte, tallers de vidre, i a més, els xiquets podran aprendre a fer el pa com abans i diverses exposicions entre altres.

Però no només podrem gaudir de la cirera i els seus derivats, ja que també és una festa molt animada. Destaquem les cercaviles a càrrec del grup local “Timballeira” i la xaranga “Tal Com Cona”, sopar i ball i per concloure la Festa, l’actuació estrelar del Pare Jony, presentant el seu nou disc “El buscador”.

Per als amants de la cirera, aquest cap de setmana tindreu un dilema, amb aquests dos homenatges a la cirera, però així tranquils, que ningú es quedarà sense provar-les!

Els horaris de la fira son de 10h a 14h i de 17h a 20h durant el dissabte 4 i el diumenge 5. Per a més informació podeu clicar aquí.

I si vos heu quedat amb ganes de més cireres, també podeu llegir la noticia dels companys de Surtdecasa.cat

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441