Veure les darreres entrades:

Encara que els cultius de cogombre no abunden a les comarques del sud de Tarragona i del nord de Castelló, els agricultors estan molt preocupats per la campanya, ja que també afecta a la resta de verdures que es produeixen al nostre territori.

A causa del brot de E.coli que s’ha trobat a Alemanya, ha posat en alerta les produccions agrícoles. Primer es pensava que era un brot espanyol, però després dels anàlisis pertinents, s’ha descartat totalment la possibilitat de que provinguen del nostre estat. Segons el conseller de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, hi ha una pèrdua aproximada de 200 milions d’euros setmanals, per la qual cosa, es reclamaran indemnitzacions per el mal que ha causat als productors catalans.

Plantacions com la síndria, el pimentó o l’enciam, poden vore afectades les seues vendes per aquesta crisi del cogombre.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441