Veure les darreres entrades:

Tots hem sentit o hem vist per la televisió una forma de cuinar molt curiosa, i a la vegada, ecològica i estalviadora: cuinar amb el sol. Però no parlem de coses que passen a Amèrica, sinó que ara ho tenim ben a prop.

De la mà d’Àlex Ramos, podem aprendre a cuinar amb el sol, així, estalviar energia. Si vols apuntar-te, t’has de ficar en contacte amb el Punt Jove de Tortosa, i per només 7 €, i durant el 4 al 11 de juny, podràs saber una forma alternativa de cuinar.

Per a inscriure-vos e informar-vos, podeu adreçar-vos al Centre Cívic de Ferreries, trucar al 977 504 573 o bé, enviar un mail a: puntjove@tortosa.cat

Si voleu saber més informació sobre la cuina solar a les nostres terres, entreu a soletsolar.blogspot.com i també una noticia que han dedicat els companys de Surtdecasa.cat  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441