Veure les darreres entrades:

La gastroteca.cat és un portal que serveix per donar suport a la comercialització de productes agroalimentaris locals. En aquest portal es pot trobar molta informació de productes, que els produeix, punts de venda, com cuinar-los, propietats nutricionals, restaurants on poder tastar.los, rutes gastronòmiques, agenda, noticies, etc. En definitiva, com mencionen, és “tot un món al voltant del bo i millor de la nostra terra!

Va sorgir de la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i poc a poc també s’han afegit el Govern de les Illes Balears per promoure continguts de les illes i també l’Ajuntament de l’Alguer i es Cambres d’Agricultura i de Métiers i Artesans de la Catalunya del Nord. I a part del portal web, també disposa d’aplicacions Android i Iphone per telèfons mòbils d’última generació.

A partir d’avui, el nostre portal Mira que bo! també s’ha afegit a la gastroteca.cat, i ens podeu trobar dins de Mitjans de Comunicació a la pestanya d’enllaços. L’equip de Mira que bo! vol agrair a la gastroteca.cat per adherir-nos, i d’aquesta manera, ens ajuda a difondre la gastronomia de les nostres terres.

http://www.gastroteca.cat/ca/fitxa-categories-enllacos/mitjans-de-comunicacio/


  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441